Zašto je interaktivna potraga dobar odabir za istraživanje Beograda

Zašto je interaktivna potraga dobar odabir za istraživanje Beograda

Zašto je interaktivna potraga dobar odabir za istraživanje Beograda

Ako nikada niste bili u Beogradu, interaktivna potraga će vas provesti kroz grad i uz nju ćete otkriti sve važne, ali i one skrivene detalje grada. Čak i ako ste već bili u Beogradu ili tu živite, kroz potragu možete ponovo otkiti grad. Možda to nije nešto što biste uzeli u razmatranje, ali je jedan od najboljih načina da vidite novu stranu Beograda. Upustite se u ovu urbanu avanturu, sigurno ćete otkriti nešto novo o Beogradu!

Ko je rekao da su portage samo za decu? Pretvorite vaš boravak u Beogradu u igru!

treasure-hunt-belgrade

  1. Potrage su zabavne

Sigurno se sećate kako ste kao dete trčali sa svojim drugarima i pratili tragove koji vode do blaga. Stara dobra zabava! To je i dalje glavni element portage, čak i danas kada ste stariji.

  1. Bićete više povezani sa Beogradom

Umesto da čitate ili slušate o Beogradu, kroz našu potragu bićete ohrabljeni da otkrijete razne činjenice. Dok tragate za rešenjem vašeg sledećeg zadatka vi učite o srpskim običajima, kulturi i istoriji grada. Stvari koje otkrijete na ovaj način ostaju duže u vašem pamćenju.

  1. Ko ne voli takmičenja?

Sve se promeni kada se dodaju elementi izazova i takmičenja, oni održavaju potragu insteresantnom i dinamičnom. Takmičenje je pogon za rešavanje zadataka i ono izvlači najbolje iz vaših saigrača.

treasure-hunt-belgrade

  1. Skok nivoa adrenalina

Držite mapu Beograda i sa svojim saigračima se šetate kroz grad, a sve vreme osećate uzbuđenje zbog nepoznatog. Pročitate sledeći zadatak i krenete da diskutujete o njemu… Prvo vas preplavljuje osećaj spoznaje da ste na pravom putu, zatim sledi “AHA” moment kada rešite zadatak. Nije li sve to ono što utiče na vaš nivo adrenalina?

  1. Timski rad

Dakle, sećate se kako ste kao dete trčali sa svojim drugarima i pratili tragove koji vode do blaga? To je i dalje srž svega! Da biste rešili sve zadatke i samim tim dobili što je više poena moguće, timski rad je suštinski. Dobri timovi brzo shvate da svi moraju da učestvuju, jer svaki član tima ima drugačije veštine i talente koji doprinose što boljem rešavanju zadataka.

  1. Pozitivne osobine

Interaktivne potrage podstiču radoznalost, britkost i kreativnost.

belgrade-quest

Proleće je najbolje vreme za potrage, a ono se približava! Vreme je da spakujete torbu i započnete istraživanje Beograda.

Čekamo vas!

0 Preporučite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *