Team bonding

Timski rad je najvažniji faktor koji doprinosi uspehu nekog poslovanja ili kompanije. Zato mi našu aktivnost ne zovemo team building, jer formirani timovi u okviru svake kompanije postoje. Naša aktivnost se zove team bonding jer potrage grade jače veze kroz zabavu i uzajamno kreirane uspomene.

team-bonding-belgrade

Okupiti zaposlene na  jedno mesto da formiraju tim nije dovoljno, ono što je potrebno je da se tim preko zajedničnih interesovanja i hobija zbliži. Sa team bonding potragom učesnici će šetati kroz grad gde ih čekaju izazovi, mozgalice i istorijske činjenice. Ovakav tip zadataka će zaista podstaknuti članove tima da se međusobno angažuju. Tokom potrage učesnici će obilaziti različite beogradske znamenitost, ali nije suština u poseti određene znamenitosti. Zagonetka koja se formira oko znamenitosi je okidač za početak razgovora među članovima tima. Dok je potraga u toku, učesnici će videti nešto novo, otkriti zanimljive činjenice ili će se dobro nasmejati. Zabava je jedan od suštinskih elemenata i zato stavljamo akcenat na nju.

Da biste rešili sve zadatke i samim tim dobili što je više poena moguće, timski rad je suštinski.

Dobri timovi brzo shvate da svi moraju da učestvuju, jer svaki član tima ima drugačije veštine i talente koji doprinose što boljem rešavanju zadataka.

Logistički detalji:

  • Broj učesnika: od 4 do 8 u jednom timu
  • Vreme: od 1 do 3 sata
  • Jezik: srpski ili engleski
  • Potrebna oprema: udobna obuća i mobilni telefon (fotoaparat takođe odgovara), mi obezbeđujemo sve ostalo

Team bonding potraga je takva vrsta aktivnosti u kojoj svako i svi mogu da učestvuju. Uzbudljiva je i zabavna tako da svi zaposleni žele da budu deo nje! Izvedite svoje zaposlene iz kancelarije, udaljite ih od kompjuterskih ekrana, pokažite svojim internacionalnim partnerima šta sve Beograd ima da ponudi, proslavite uspeh… uvrstite našu potragu u vaš team building događaj!

Ovo su neki od naših učesnika.