Momačka/devojačka potraga

Primetili smo da sve više i više putnika bira Beograd kao destinaciju za svoje momačko/devojačko putovanje. Ako dolazite u Beograd kao grupa momaka, ili kao grupa devojaka; možda će vas zanimati naše potrage. Beograd je poznat po svom izvanrednom noćnom životu, ali zašto ne biste zabavili i preko dana?

Beogradska potraga sa momačkim/devojačkim izazovima – 2 u 1 aktivnost! Dobićete potragu koja je miks zadatka koji će vam omogućiti da otkrijete nešto o Beogradu i momačkih/devojačih zadataka. Izazovi će biti drugačiji ukolko se neko iz vaše grupe uskoro venčava, a drugačiji za grupu momaka/devojaka koji dolaze u Beograd iz nekih drugih razloga. Svi izazovi će biti primereni za dan. Grupa se može podeliti na manje timove i napraviti malo tamičenje. Na početku bismo se našli i svaki tim dobio bi paket sa potragom. Timovi bi pokrivali isti deo grada, ali bi imali različite zadatke. Sama potraga može da traje sat, sat i pol ili dva sata. Nakon potrage našli bismo se na cilju, proverili rezultat potrage, proglasili pobednike i dali nagrade pobedničkom timu.

Momačka/devojačka potraga – u suštini ovo je lista izazova koje vi kao grupa trebate da ispunite. Možete odabrati mesto gde želite da realizujete vašu potragu. Imali smo grupu koja je započela potragu na plaži Ade ciganlije, potom se preselila pab, potragu su završili u klubu. Sa grupom bi se našli na početku i dobili biste svoje pakete sa potragom. Kad završite potragu, niko iz našeg tima neće proveriti vaš rezultat, na vama je samo da se zabavite.

 

Ukoliko imate bilo koja dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@beoquest.net

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *