Hostel sa dušom – Roommates hostel Beograd

Hostel sa dušom – Roommates hostel Beograd

 

Tamo ne postoje stranci, samo prijatelji koje još uvek niste upoznali

 

Ideja o otvaranju Roommates Hostela je proizašla iz želje da okupe ljude iz svih delova sveta u atmosferi prijateljstva i poštovanja, širenja vidika i razbijanja predrasuda pružajući im topli, prijateljski, čist i siguran dom.

Sa savršenom lokacijom gde se bogata kultura i živopisna energija Beograda  spajaju u čuvenoj Savamala umetničkoj četvrti na kojoj ste uvek u centru gde god da krenete, Roommates hostel želi da vaše iskustvo boravka u hostelu i Beogradu učine nezaboravnim.

Untitled design(6)

 

Vrlo je lako naći Roommates Hostel jer se nalaze u neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice a sve znamenitosti Beograda, kulturne institucije i zabava su na svega par minuta hoda udaljenosti.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji brzo i lako stižete na sva bitna mesta ali i u sve delove Beograda gradskim prevozom  jer je hostel okružen brojnim autobuskim i tramvajskim linijama.

Hostel je idealan za backpacker-e, bikepacker-e, individualne putnike koji putuju radi posla ili zabave, romantične parove, porodice, grupe svake vrste i svih uzrasta jer veruju a i iskustvoim je pokazalo da su godine samo broj a da je ono što je važno jeste da svaki trenutak života treba upotpunosti iskoristiti čime dajemo smisao našem postojanju što je ujedno i njihov moto.

Untitled design(5)

U hostelu će vas dočekati ljubazno i predusretljivo osoblje koje će izaći u susret svim vašim željama, ali pre svega će se potruditi da istražite naš grad kao njegov stanovnik jer vas neće samo uputiti na dobro poznata mesta Beograda nego će vam otkriti i one skrivene dragulje koje samo mi koji ovde živimo dobro znamo.

Prostrane sobe, udobni kreveti, “vodopad” tuševi, kućna i opuštena atmosfera je samo deo onoga što ih opisuje.

Za više informacija posetite njihov sajt

http://roommateshostel.rs/

0 Preporučite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *