Zašto je potraga odličan izbor za vaš team building?

Zašto je potraga odličan izbor za vaš team building?

Ukoliko ste zainteresovani za potragu u Beogradu ili team building aktivnost koja je savršeni miks zabave i kreativnosti, onda nema potrebe da više tražite.

 1. Vaš tim će biti aktivan kao nikad pre

Da bi postigao najbolji rezultat, tim će planirati, komunicirati, sarađivati i takmičiti se protiv vremena. Zadaci, izazovi i zagonetke se uspešno završavaju samo uz puno učešće svakog člana tima. Čak i učesnici koji su obično sramežljivi i ne govore toliko, u zabavnoj aktivnosti kao što je ova pokazuju drugu stranu. Tokom rada na zajedničkom cilju, učesnici će morati da obrate pažnju na svaki detalj. Ovo je odlična prilika za timove da kroz igru rešavaju probleme. Potraga u Beogradu će zbližiti vaš tim, pomoći u jačanju komunikacije i hrabrosti. To će biti team building iskustvo koje neće uskoro zaboraviti!

 1. Potraga je dobro izbalansirana aktivnost koja sve uključuje

Tokom potrage, učesnici će ispunjavati izazove, rešavati zagonetke, fotografisati, odgovarati na pitanja čiji se odgovori mogu naći samo ukoliko je tim na pravoj lokaciji… Učesnici se oslanjaju na veštine svih u timu kako bi uspeli. Za svakoga postoji nešto! Beogradska potraga uključuje svaku osobu; bez obzira na njihove sposobnosti – i sve to dok se zabavljaju!

 1. Tim će razmišljati van standardnih okvira

Postoji nešto posebno u potrazi; ona jača kreativnost u timovima i stimuliše um. Potraga zahteva kreativne interpretacije zadataka i pametne strategije za rešavanje svakog od njih. Učesnici će pokazati svoju najkreativniju stranu kako bi zaradili poene u ovoj takmičarskoj, zabavnoj i jedinstvenoj team building aktivnosti u Beogradu.

 1. Aktivnost pogodna za sve fizičke sposobnosti

Tokom naše potrage, učesnici će samo hodati. Neće biti ludih piramida, penjanja ili bilo čega sličnog.

 1. Iznad svega potraga je zabavna!

Verovatno ništa drugo neće inspirisati učesnike da trče okolo kako bi dovršili izazove i zadatke kao takmičarska potraga.  Jednostavno je potraga je savršen miks fascinacije, kreativnosti i zabave.

Beogradska potraga je odlična aktivnost da se napravi pauza na međunarodnoj konferenciji, za upoznavanje novozaposlenog sa timom kompanije i / ili Beogradom, za nagrađivanje tima za uspešan završetak projekta…

 

0 Preporučite!

One thought on “Zašto je potraga odličan izbor za vaš team building?

 1. Hi,

  my name is leeya and im working at CEVA Dsp compamy, we have some employees at Serbia – i would like to cheak for an activity for them.

  about 30 employees

  i would like to talk to you soon

  thanks,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *