Team building u vreme korone

Team building u vreme korone

Team building u vreme korone ne ostavlja mnogo opcija. Aktivnosti se mogu organizovati online ili napolju, negde na otvorenom.

 

Kako je već previse svega online, sjajan način da se zabavite i dodatno zbližite je da izvedete vaš tim napolje. Činjenica je da su okupljanja u malim grupama i na otvorenom najmanje rizična.

Pandemija je mnogima promenila način rada, odnos i komunikaciju sa kolegama. Nema više malih rituala na poslu, kao što je na primer zajednički ručak. Bilo da je korona virus naglo prekinuo uobičajen način rada ili da su vaše kolege navikle da ponekad  rade od kuće, važno je da nastavite da gajite osećaj zajednice.

Sigurno ste u proteklih godinu dana imali prilike da učestvujete u online team building aktivostima. Možda je sada vreme da se vaše kolege udalje od ekrana. Našu “Beogradsku team bonding potragu” možemo maksimalo da prilagodimo merama zaštite i vašim zahtevima. Broj ljudi koji bi učestovao u jednom timu može da se smanji, kao i broj timova po terminu. Tokom gotovo cele potrage učesnici su u svojim manjim timovima. Šetaju kroz centar Beograda i rešavaju mozgalice, zagonetke i ispunjavaju izazove. Ovakva aktivnost se može organizovati u skladu sa vremenskom prognozom i vaš termin možete zakaziti dva tri dana ranije.

Ne postoji ništa što može da zameni viđanje kolega uživo i stvaranje novih uspomena van virtuelnog sveta.

Podržite mali i lokalni biznis

Ovo je težak period za male biznise u celom svetu, posebno za one koji se bave organizacijom događaja. Ukoliko budemo sarađivali možemo ga prebroditi uz malo zabave i uz nove uspomene.

0 Preporučite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *