Društvene igre u karantinu

Društvene igre u karantinu

Koji je najlakši način za organizaciju društvenih igara u karantinu?

Pišemo o nekim igrama koje ne zahtevaju posebnu opremu, samo laptop za umrežavanje sa prijateljima.

 

Tokom proteklih par nedelja naši društveni životi su prestali ne postoje.  Dok čekamo slobodu da izađemo napolje i dalje osećamo potrebu za socializacijom. Ako želite da ogranizujete veče društvenih igara u karanitnu, prvi korak je pozivnica. Kada zovete svoje prijatelje na veče onlajn igara, tretirajte poziv kao poziv za standardno veče društvenih igara. Dajte prijateljima konkretno vreme i dan za druženje i ne zaboravite da ostavite koji minut više na početku dok se svi ne konektuju. Takođe obavesite prijatelje koju platformu ćete koristiti za poziv.

  1. Trivia kviz

Ovo je savršen izbor za ljude koji su obožavaoci Pab kviz večeri. Ako imate sreće možete naći kviz koji možete da kupite, ali ako imate vremena zašto ne biste probali sami da ga napravite? Naš savet je da probate da osmislite pitanja koja vaši prijatelji neće moći tako lako da izguglaju.

  1. Upoznajte se malo bolje

Bilo koja igra za koju su potrebni samo papir i olovka može da se igra onlajn poput klasičnih igrice “Nisam nikada” ili “Tri istine i jedna laž”. Bićete iznenađeni koliko ima činjenica i anegdota koje ne znate o svojim prijateljima. Svi učesnici svoje odgovore ili činjenice mogu lako da zapišu na papir, domaćin večeri može da odbroji 3, 2, 1 i tada svi učesnici pokazuju svoje papire kameri. Lako je, zabavno i sigurno ćete naučiti nešto novo o svojim prijateljima.

  1. Zanimljive geografije

Sigurno se ste svi igrali “Zanimljive geografije” kao deca. Ova igra može lako da se igra i u karantinskim uslovima. Pored geografije, možete da budete kreativni i da izmislite i neke druge kategorije.

Bonus – Beogradski monopol

Ako ste kao mi i nedostaje vam istraživanje Beograda, možete da probate da ga osvojite u monopolu. Monopol je jedna od onih igara koja je klasična sa razlogom. Okupite vaše ukućane i istražite Beograd na drugačiji način.

Nadamo se da će vas ove igre zabaviti i da će vam ulepšati karantinske dane.

0 Preporučite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *