Students and Belgrade quest

Students and Belgrade quest

Ne postoji bolji period za posetu Beogradu od studentskih dana!

Nećete pogrešiti ako odaberete Beograd kao destinaciju za vaše studentsko putovanje. Beograd, grad sa tvrđavom na najlepšem mestu, okruženom sa dve reke, zatim eklektična arhitektura, mnogobrojni parkovi, predivna hrana i najjeftinije pivo u Evropi – sve vas čeka to u Beogradu! Savršen spoj istorije i zabave za predah od učenja.

Beograd istražuju potpuno drugačije studenti u poređenju sa putnicima druge životne dobi. Studenti obilaze glavna mesta u Beogradu kao putnici svih starosnih grupa, ali oni takođe posećuju mesta u kojima se lokalni studenti druže, kako bi stekli nove prijatelje i otkrili živopisan noćni život sa lokalnim stanovnicima njihovih godina.

Da li ste mladi ili student koji traži interaktivan i zabavan način da nauči nešto o istoriji Beograda i Srbije? Možda neka aktivnost u gradu koja je drugačija od klasične ture sa vodičem i slušalicama? Beogradska potraga je odgovor! Učestvujte u ovoj zabavnoj igri sa svojim prijateljima studentima, takmičite se protiv drugih timova dok rešavate zagonetke i izazove.

Neke od prednosti “Beogradske potrage” za studente:

  • Omogućava istraživanje i otkrivanje – Dok je glavni cilj rešavanje zagonetki / izazova, pola zabave uključuje i sve što se dešava između. Provoditi vreme na otvorenom, upoznavanje se sa lokalnim stanovnicima, istraživanje Beograda, što vam omogućava da pronađete nove i zanimljive tačke na svom putovanju.
  • Gradi tim – Potraga je sjajan društveni “icebreaker”. Okupljanje studenata da se posvete zajedničkom cilju u opuštenoj atmosferi, dobar je način za promociju timskog rada. S obzirom da postoji ograničenje vremena za beogradsku potragu, ovo posebno podstiče odgovornost i liderstvo u timu. Sve navedeno pomaže da se tim zbliži jer svaki član tima može doprineti potrazi.
  • Stimuliše um – Uz “Beogradsku potragu” učesnici će biti izazvani na ličnom i na timskom nivou. Učesnici koriste svoje opšte znanje, zajedno sa rešavanjem zagonetki, veštinom čitanja mape kako bi rešili niz tragova koji imaju samo jedno ispravno rešenje. Potraga uči takmičare da slede uputstva, grade veštinu slušanja i da grade zajedničku strategiju koji vodi do pobede.
  • Promoviše društvenu interakciju – Igra će proširiti vašu zonu komfora. Bilo da se nalazite u nepoznatom gradu ili s nepoznatim timom, bićete inspirisani da komunicirate sa članovima svog studentskog tima kako biste radili na zajedničkom cilju. Kako je potraga takmičarskog karaktera bićete još više skloni interakciji sa članovima tima kako biste pobedili druge.

U centru “Beogradske potrage” za studente su zadaci i izazovi koji ohrabruju učesnike da se izađu iz zone komfora, druže se s kolegama studentima, istražuju i uče o Beogradu, komuniciraju s lokalnim stanovnicima i, što je najvažnije, potraga uključuje puno smeha.