Momački (devojački) vikend u Beogradu

Momački (devojački) vikend u Beogradu

Da li ste želite da provedete svoj momački (devojački) vikend u Beogradu?

Beograd spreman da vas dočeka sa klasičnim aktivnostima, ali i sa onim avanturističkim, koje svaki momački/devojački vikend zahteva.

Prošle godine dok sam se vraćala za Beograd, videla sam veoma neobičan prizor u redu na aerodromu. Nekoliko mesta iza mene stajale su devojke, sve obučene u iste crne majice na kojima je zlatnim šljokicama bilo ispisano “Hanina ekipa”. Ok, to nije najneobičnija stvar koju ste ikada videli, zar ne? Ali činjenica da su sve devojke imale ogromne viklere na glavi mora da je nešto što ne viđate svaki dan, zar ne? Bila sam fascinirala s ovim devojkama i nadala sam se da ćemo biti na istom letu! I bile smo! Istog minuta kada sam videla da se ukrcavamo u isti avion, morala sam da ih pitam o čemu se radi. Objasnile su mi da idu u Beograd na devojački vikend.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Imale su sve isplanirano, a pripreme su počele već tokom leta. Energija koju su imale je bila super pozitivna, a svi putnici su se priključili njihovoj pomami. Poželela sam im sreću pri ispunjavanju svega što su imale na spisku. Verujte mi, njihov spisak je ozbiljna stvar: kokteli na splavovima, razgledanje znamenitosti, kupovina, restorani i clubbing. Jedina stvar koja bi mogla da im se nađe na putu je njihova izdržljivost pošto Beograd definitivno može da im ponudi sve što su imale u planu. Nakon ove neverovarne mlade i njenog tima, počela sam da primećujem sve više i više devojačkih i momačkih grupa koje posećuju naš grad u potrazi za nezaboravnom predbračnom avanturom.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

To se čini kao lak zadatak pošto je Beograd spreman da ih dočeka sa klasičnim aktivnostima, ali i sa onim avanturističkim: let balonom, potrage, escape sobe i mnogo drugih zabavnih koje svaki momački/devojački vikend zahteva. Na kraju sve zavisi od želja koje imaju buduća mlada ili mladoženje . No ipak, bez obzira na to šta će izabrati cilj avanturističkog beogradskog vikenda je da ih ubaci u dobro raspoloženje i spremi za veliki dan. Pa, šta biste vi odabrali?