Footer

Putovanja i igre – da li postoji neka druga kombinacija koju ljudi više vole?Obožavamo da tragamo, rešavamo zagonetke i mozgalice. Zato smo odlučile da kreiramo gradsku igru koja podseća na potragu za blagom.

Beoquest je kreativna organizacija koja kreira i realizuje igre potrage, osnovana 2014. godine. Ponosni smo na činjenicu da smo prva i za sada jedina organizacija ovog tipa u Srbiji i regionu. Tako danas kreiramo gradske igre potrage za svakoga, uz prilagođen sadržaj prema grupi učesnika. Originalnost, širenje znanja i interaktivan način upoznavanja grada su naši prioriteti, a za uzvrat očekujemo maštu i timski duh. Svaki put se trudimo da ponudimo učesnicima nešto drugačije, kako bi zapamtili vreme provedeno sa nama i rekli “Voleo bih kada bi tako nešto opet napravilli”.

Nadamo se da ćemo imati prilike da sarađujemo i radujemo se da Vas vidimo na našim potragama!

beoquest-cofounders

Kada se organizuju potrage?

Potrage se organizuju u dogovoru sa učesnicima. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija!

Kada najkasnije treba da zakažemo potragu?

Ukoliko želite da učestvujete u standardnoj beogradskoj potrazi, javite nam se minimum 24 sata pre željenog termina. Ako imate specifične potrebe za personalizovane potrage, obratite nam se što ranije.

Odakle počinje potraga?

Polazna tačka potrage se nalazi u centru grada, u blizini vašeg prvog zadatka. Nakon prijave za učešće u potrazi, dobićete informaciju o tačnom mestu sa kojeg kreće potraga.

Koja je cena učešća?

Cena varira usled više faktora, za minimalno novčano izdvarajnje preporučujemo standardnu beogradsku potragu. Svaka druga potraga je u većoj ili manjoj meri personalizovana i cena zavisi od individualnih zahteva.

Šta ako je vreme loše?

Ukoliko ste vi spremni da istražujete Beograd po lošem vremenu, mi smo sa vama! Uvek smo u kontaktu sa učesnicima, te zajedno razmatramo koja je najbolja opcija za vašu grupu. Za sve putnike koji posećuju Beograd van sezone preporučujemo beogradsku šetačku potragu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *