Putnici

 

    Želite da upoznate Beograd kao svoj džep?

   

Priključite se našim interaktivnim potragama i otkrijte zanimljivosti koje će Beograd učiniti vašom omiljenom destinacijom!

interactive_quest

Beoquest je začetnik ideje otkrivanja grada kroz interaktivne potrage. Specijalizovani smo za kreiranje dinamičnih aktivnosti, koje, na zabavan način, omogućavaju otkrivanje istorije, umetnosti i običaja u Beogradu, korak po korak.

Beoquest promoviše kulturno nasleđe kroz interaktivne aktivnosti koje kombinuju istoriju, umetnost, arhitekturu i lokalne običaje. Na taj način, ohrabrujemo učesnike za interakciju sa lokalcima, da vide kako stvarni život ovde izgleda, iza spektakulranih turističkih atrakcija. Svaka lokacija u gradu ima svoju priču, i mi ih razotkrivamo zajedno. Na taj način, čuvamo iste od zaborava, jer priča je živa samo dok se prenosi. Nema boljeg načina da se upozna kultura nego kroz susret sa ljudima, u prostoru u kom žive i čine ga takvim kakav jeste. Urbane legende, romantične priče ili skrivene poruke – sve je tu i čeka da bude otkriveno.

Cilj igre je prikupiti odgovore na zadatke koji su razbacani oko definisanih područja. Nije potrebna posebna oprema, samo mašta, mudrost i udobne cipele. Da bi sakupila bodove, grupa mora da reši zagonetke, otkrije detalje posebnih lokacija ili kreativno ispuni zadatak.
Inovativnost i originalnost se posebno cene u rešavanju zadataka.

Potrage su dostupne u dve verzije:

  • Šetačke potrage (za one koji žele da istraže grad svojim tempom)
  • Takmičarske potrage (za one koji žele da se takmiče protiv vremena ili drugih timova)

Logistički detalji:

  • Broj učesnika: od 2 do 8 po grupi
  • Vreme: od 2 do 3 sata
  • Potrebna oprema: udobna obuća i fotoaparat (mobilni telefon takođe odgovara), mi obezbeđujemo sve ostalo
  • Jezik: srpski ili engleski
  • Broj grupa po terminu je ograničen

Obezbedili smo i posebne potrage za mešovite timove, sačinjene od posetilaca i stanovnika Beograda, tako da svi mogu da otkriju nešto novo.

Ukoliko želite da organizujete potragu ili imate dodatna, kontaktirajte nas na info@beoquest.net

Sa našim igrama potrage, putnici će iskusiti Beograd na jedinstven način i kreirati nezaboravnu priču koju će poneti dalje na svoje putovanje.

One thought on “Putnici

  1. Hello! We are interested in a Beoquest. Do you have any availability for tomorrow? What times? We are two adults and one child? What is the cost? Any more details would be appreciated. Thank you!

Comments are closed.