FAQ


Uglavnom nećete skupljati predmete već odgovore na zagonetke i zanimljiva pitanja o lokacijama koje se obilaze. Nije potrebno specijalno predznanje o tačkama koje se prolaze. U okviru nekih zadataka će biti potrebno i da uslikate tim ili ono što ste opazili.

Nazad na vrh


Potrage nisu trke, već test vaše domišljatosti i rada u grupi. Postoji vremensko ograničenje, ali većina timova prođe sve tačke bez žurbe.

Nazad na vrh


Nakon prijave za učešće u potrazi dobićete informaciju o tačnom mestu odakle startuje potraga.

Nazad na vrh


Poželjno je da se učesnici okupe 10 minuta pre naznačenog početka potrage, radi pripreme. Ukoliko zakasnite možete da se priključite potrazi, ali nećete imati sve raspoloživo vreme. Organizatori obično ostaju na početnoj tački 20 minuta od početka potrage.

Nazad na vrh


Potrage se organizuju u dogovoru sa učesnicima. Za više informacija nas slobodno kontaktirajte.

Nazad na vrh


U najavi svake potrage je naglašen rok za prijavu.

Nazad na vrh


U zavisnosti od vrste potrage i cena se razlikuje. Za više detalja nas slobodno kontaktirajte.

Nazad na vrh


Plaćanje se vrši na licu mesta pre same potrage.

Nazad na vrh


Naše potrage su timske igre i zahtevaju minimum dvoje ljudi u timu.

Nazad na vrh


Radi jednostavnosti kretanja i kako bismo bili fer prema drugim igračima, veličina tima je ograničena na osam osoba. Međutim, ako vas ima više, budite spremni da se podelite u nekoliko grupa, u zavisnosti od broja prijavljenih.

Nazad na vrh


Najave potraga možete videti na početnoj strani sajta i na našoj Facebook stranici. Takođe, možete se prijaviti na newsletter i dobijati obaveštenja za sva nova dešavanja koja budemo organizovali.

Nazad na vrh


Ukoliko vremenska prognoza za dan potrage najavljuje loše vreme za čitav dan, potraga se pomera za 24h i o tome ćemo vas obavestiti dan unapred.

Nazad na vrh


Glavnu nagradu dobijaju svi, a to su zanimljivosti koje se saznaju tokom potraga. Takođe, tim koji na kraju bude imao najviše poena će biti simbolično nagrađen.

Nazad na vrh


Pišite nam na info@beoquest.net i ostavite nam svoje kontakt podatke i detalje o događaju za koji želite da organizujete potragu. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili sve potrebne detalje.

Nazad na vrh


Po našem iskustvu, 30 minuta je idealan period u kome deca imaju pažnju i zainteresovanost za jednu aktivnost. Ukoliko bi potraga trajala duže mališani bi postali nestrpljivi i pažnja bi im popustila.

Nazad na vrh


Imate još pitanja? Mi imamo još odgovora. Pišite nam na info@beoquest.net

Nazad na vrh