Beoquest

Putnici

 

    Želite da upoznate Beograd kao svoj džep?

   

Priključite se našim interaktivnim potragama i otkrijte zanimljivosti koje će Beograd učiniti vašom omiljenom destinacijom!

interactive_quest

Beoquest je začetnik ideje otkrivanja grada kroz interaktivne potrage. Specijalizovani smo za kreiranje dinamičnih aktivnosti, koje, na zabavan način, omogućavaju otkrivanje istorije, umetnosti i običaja u Beogradu, korak po korak.

Beoquest promoviše kulturno nasleđe kroz interaktivne aktivnosti koje kombinuju istoriju, umetnost, arhitekturu i lokalne običaje. Na taj način, ohrabrujemo učesnike za interakciju sa lokalcima, da vide kako stvarni život ovde izgleda, iza spektakulranih turističkih atrakcija. Svaka lokacija u gradu ima svoju priču, i mi ih razotkrivamo zajedno. Na taj način, čuvamo iste od zaborava, jer priča je živa samo dok se prenosi. Nema boljeg načina da se upozna kultura nego kroz susret sa ljudima, u prostoru u kom žive i čine ga takvim kakav jeste. Urbane legende, romantične priče ili skrivene poruke – sve je tu i čeka da bude otkriveno.

Cilj igre je prikupiti odgovore na zadatke koji su razbacani oko definisanih područja. Nije potrebna posebna oprema, samo mašta, mudrost i udobne cipele. Da bi sakupila bodove, grupa mora da reši zagonetke, otkrije detalje posebnih lokacija ili kreativno ispuni zadatak.
Inovativnost i originalnost se posebno cene u rešavanju zadataka.

Potrage su dostupne u dve verzije:

  • Šetačke potrage (za one koji žele da istraže grad svojim tempom)
  • Takmičarske potrage (za one koji žele da se takmiče protiv vremena ili drugih timova)

Logistički detalji:

  • Broj učesnika: od 2 do 8 po grupi
  • Vreme: od 2 do 3 sata
  • Potrebna oprema: udobna obuća i fotoaparat (mobilni telefon takođe odgovara), mi obezbeđujemo sve ostalo
  • Jezik: srpski ili engleski
  • Broj grupa po terminu je ograničen

Obezbedili smo i posebne potrage za mešovite timove, sačinjene od posetilaca i stanovnika Beograda, tako da svi mogu da otkriju nešto novo.

Ukoliko želite da organizujete potragu ili imate dodatna, kontaktirajte nas na info@beoquest.net

Sa našim igrama potrage, putnici će iskusiti Beograd na jedinstven način i kreirati nezaboravnu priču koju će poneti dalje na svoje putovanje.

BeoQuest

BeoQuest je začetnik ideje istraživanja i upoznavanja grada kroz interaktivnu igru potrage. Prvi smo se u Srbiji i regionu specijalizovali za kreiranje dinamičnih aktivnosti kroz koje na zabavan način upoznajete istoriju, umetnost i običaje Beograda trag po trag.

BeoQuest ENG

BeoQuest created the idea of city exploration through interactive quests. We're first in Serbia and region to specialize in creating dynamic activities which, in entertaining way, discover history, art and customs of Belgrade, clue by clue.

Beoquest Facebook Stranica

Review BeoQuest

Poklonite nezaboravno iskustvo i pružite nešto jedinstveno