Beoquest

Team bonding

Henri Ford je rekao ─ „Početak je okupiti se. Napredak je ostati zajedno. Uspeh je raditi zajedno.“

Mi, kao BeoQuest, verujemo da se kroz igru i takmičenje može ojačati timski duh koji će kasnije zaposlenima olakšati svakodnevni posao i naučiti ih da podelom zaduženja lakše i brže mogu doći do rezultata.

Zato za ovu aktivnost ne koristimo popularni izraz team building, pošto timovi u okviru svakog kolektiva već postoje. Ovo je team bonding pošto potrage utiču na izgradnju snažnijih međuljudskih veza, kako kroz međusobno podsticanje kolega tako i kroz uspomene koje učesnici ponesu sa sobom i na njima zasnivaju dalje razgovore i druženja.

Team bonding možemo organizovati za vase zaposlene na više načina:

  • Kao individualnu aktivnost, na lokaciji koju vi odaberete ili ponašoj preporuci
  • U okviru većeg događaja za zaposlene
  • Organizujete okupljanje kolega iz više zemalja? Ovo je idealan način da se ljudi međusobno bolje upoznaju i razmene znanja na opušten i zabavan način.

Za potrebe team bonding možemo organizovati sledeće potrage:

  • “Istraživanje Beograda”
  • Mystery događaj

slika team bonding nova

BeoQuest

BeoQuest je začetnik ideje istraživanja i upoznavanja grada kroz interaktivnu igru potrage. Prvi smo se u Srbiji i regionu specijalizovali za kreiranje dinamičnih aktivnosti kroz koje na zabavan način upoznajete istoriju, umetnost i običaje Beograda trag po trag.

BeoQuest ENG

BeoQuest created the idea of city exploration through interactive quests. We're first in Serbia and region to specialize in creating dynamic activities which, in entertaining way, discover history, art and customs of Belgrade, clue by clue.

Beoquest Facebook Stranica

Review BeoQuest

Poklonite nezaboravno iskustvo i pružite nešto jedinstveno