Beoquest

O nama

Beoquest je kreativna organizacija koja kreira i realizuje igre potrage, osnovana 2015. godine. Ponosni smo na činjenicu da smo prva i za sada jedina organizacija ovog tipa u Srbiji i regionu.

Dunja je godinama aktivna u nevladinom sektoru i omladinskom radu, specijalizovana za interaktivni pristup i iskustveno učenje. Jovana pak dolazi iz poslovnog sveta, radeći uglavnom u prodaji i organizaciji događaja. U početku, jedna je htela da kreira aktivnosti upoznavanja grada za nove studente u našoj prestonici, dok je druga želela da osveži monotone team-building aktivnosti za firme i korporacije. Udružile smo se i osmislile nešto drugačije. Tako je sve počelo.

Vremenom, obim naših aktivnosti se proširivao, kao i naše ciljne grupe. Tako danas kreiramo gradske igre potrage za svakoga, uz prilagođen sadržaj prema grupi učesnika. Originalnost, širenje znanja i interaktivan način upoznavanja grada su nasi prioriteti, a za uzvrat očekujemo maštu i timski duh. Svaki put se trudimo da ponudimo učesnicima nešto drugačije, kako bi zapamtili vreme provedeno sa nama i rekli “Voleo bih kada bi tako nešto opet napravilli”.

Budući da smo prepoznali obrazovni potencijal ovoga što radimo, stremimo ka stvaranju aktivniosti za učenike osnovnih i srednjih škola. Naš pristup i metodologija bi doprineli razvoju socijalnih veština i sposobnosti učenja, kao i razvoju inovativnosti kod mlađe populacije.
Naposletku, kako čvrsto verujemo u naš uticaj u neposrednoj društvenoj sredini, krećemo se u pravcu socijalnog preduzetništva. Želimo da doprinesemo većoj zaposlenosti mladih u oblasti kulture i umetnosti, nudeći nova radna mesta kako i mi budemo rasli.

Nadamo se da ćemo imati prilike da sarađujemo, i radujemo se da Vas vidimo na našim potragama!

Vaše,
Dunja i Jovana

Gospodarice_univerzuma

BeoQuest

BeoQuest je začetnik ideje istraživanja i upoznavanja grada kroz interaktivnu igru potrage. Prvi smo se u Srbiji i regionu specijalizovali za kreiranje dinamičnih aktivnosti kroz koje na zabavan način upoznajete istoriju, umetnost i običaje Beograda trag po trag.

BeoQuest ENG

BeoQuest created the idea of city exploration through interactive quests. We're first in Serbia and region to specialize in creating dynamic activities which, in entertaining way, discover history, art and customs of Belgrade, clue by clue.

Beoquest Facebook Stranica

Review BeoQuest

Poklonite nezaboravno iskustvo i pružite nešto jedinstveno