Beoquest

Nastavljamo sa studentskim avanturama!

Prošle godine su brucoši imali prilike da se kroz potrage upoznaju sa prestonicom i svojim novim kolegama. Istraživali smo Beograd, otkrivali zanimljivosti i saznali neke infrmacije koje će nam pomoći u daljem studiranju.

Ove godine potragu otvaramo za sve studente i pozivamo vas da probudite svoj istraživački duh. Svi studenti, od brucoša do apsolvenata, su pozvani da kroz uzbudljivo takmičenje istaže Beograd, upoznaju nove kolege i pokušaju da osvoje titulu gradske sveznalice.

Prva potraga je zakazana za nedelju 13. septembar od 17h, a možete se prijaviti slanjem privatne poruke na našu FaceBook stranu kao i putem mail-a info@beoquest.net.

Prijave šaljite do 12h u subotu (12. Septembar).

Vidimo se u nedelju!

0 Preporučite!

No comments

Leave a Reply

BeoQuest

BeoQuest je začetnik ideje istraživanja i upoznavanja grada kroz interaktivnu igru potrage. Prvi smo se u Srbiji i regionu specijalizovali za kreiranje dinamičnih aktivnosti kroz koje na zabavan način upoznajete istoriju, umetnost i običaje Beograda trag po trag.

BeoQuest ENG

BeoQuest created the idea of city exploration through interactive quests. We're first in Serbia and region to specialize in creating dynamic activities which, in entertaining way, discover history, art and customs of Belgrade, clue by clue.

Beoquest Facebook Stranica

Review BeoQuest

Poklonite nezaboravno iskustvo i pružite nešto jedinstveno