Rođendanske potrage

Koverta na krevertu beše adresirana na njeno ime. Međutim, poštar nije dolazio taj dan i na poleđini nije pisala adresa pošiljaoca.
Začuđena, pažljivo je otvorila pošiljku i pristupila iščitavanju pisma. Nakon par redova osmeh joj se pojavio na licu i bilo je jasno šta se sprema…

Ovako je naša draga prijateljica prepričavala svoj susret sa uputstvima koje smo joj dostavili kako bi učestvovala u najuzbudljivijem odlasku na rođendan do sada. Potraga koju smo osmislile specijalno za nju je zahtevala malo šetnje, rešavanje zagonetki u vezi dragih prijatelja i puno, puno smeha.

rodjendanske

Trud slavljenice se isplatio- na kraju puta su je sačekali dragi ljudi i usledili su zagrljaji, poljupci i čestitanja. Rođendan je trajao do kasno u noć a pitanje ,,Kada ćemo ponovo da se igramo?” ponovljeno nebrojano puta.

Želele smo da joj poklonimo nešto nesvakidašnje, nešto što će pamtiti do kraja života i, nadamo se, često prepričavati. I uspele smo u tome! Priznaćete, mnogo bolja ideja od poklon vaučera :)

Ukoliko želite da i za vas osmislimo nešto slično kontaktirajte nas na info@beoquest.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>